Sign Up Now
Start Trading
OR
Your Facebook account is already
connected to an existing account.

Available on
Connect with Facebook
We will NEVER publish without your permission
or, sign up with
your email address
Welcome to
Open a Free Account
Join now and get these benefits

  Kom hier om op valuta, commodities en indices op het grootste Social Trading Network ter wereld te handelen. Sluit u aan bij de profs en ga van start, hoe beter u presteert, hoe hoger uw positie. Open vandaag nog uw Gratis account!

  Start nu en profiteer van deze voordelen:

 • Tot $ 10.000 bij uw eerste storting
 • Advanced Forex en commodities handelsinstrumenten
 • Bouw uw eigen, op mensen gebaseerde portefeuille op,
  die voor u handelen
 • Personal Account Management met exclusieve voordelen
 • Geen dealing desk
 • Krappe spreads
 • eToro ondersteuning per telefoon of Live Chat

Ontdek de makkelijkste manier om te handelen! Met onze Copy Trader hoeft u zich geen zorgen te maken over moeilijke procedures en kunt u gewoon kiezen welke tophandelaren u wilt kopiëren. Daarna gaat alles vanzelf. Elke Trade die zij openen wordt automatisch in uw account gekopieerd, en daardoor kunt profiteren van het vermogen van de beste handelaren zonder dat u ook maar een vinger uit hoeft te steken.

Deel mee in het succes van de tophandelaren en samen kunt u het resultaat zien waar u altijd van gedroomd heeft. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft, u zult het winstpotentieel dat CopyTrader u biedt zeker waarderen. Kies gewoon de handelaren die u wilt kopiëren en wijs een percentage van uw geld toe aan hun trades. Kopieer tot 10 handelaren op elk gewenst moment, en maak gebruik van de kracht van de markt als nooit tevoren.

Top
MoneyAM Online Finance Awards 2010
Beste Actieve Trading Platform

“In haar eerste prijs bij MoneyAM, won eToro in haar concurrentie van enkele van de grootste namen in de online financial trading om als winnaar in de “Beste Actieve Trading Platform” categorie uit de bus te komen”.
Best of Show
Most Innovative Trading Platform
Beste Sociale Trading Netwerk
Beste Mobiele Trading Platform
Beste Trading Software Provider
Top
 • Online trading website eToro heeft een “Facebook ontmoet Twitter”-achtige aanpak toegepast, waarmee gebruikers communities om te delen en trades te discussiëren opbouwen, terwijl sites topspelers rangschikken en de mogelijkheid bieden de trades van de succesvolste collega´s te kopiëren. Deze transparantie helpt amateurhandelaren meer over de markt te leren, terwijl de trade-kopieer functie het gebruikers mogelijk maakt trades te combineren om hun invloed op de markt te maximaliseren. Reuters
 • eToro is kampioen geworden met Social Trading, waarmee iedere belegger de acties van andere beleggers kan zien, volgen en kopiëren in real time. Het is eToro´s missie om de financiële markten te openen voor ieder individu en ze toegankelijk te maken en via een eenvoudig, doorzichtige en leukere manier valuta, commodities en indices online te verhandelen. PC Plus
Top
Start NowGet 50$ Deposit Bonus